Notaris Lemmer

Diensten van Notaris Savenije voor inwoners van Lemmer

Notaris Savenije biedt een breed scala aan notariële diensten aan inwoners van Lemmer. Hieronder volgen enkele van de belangrijkste diensten die door het kantoor worden aangeboden:

Familierecht:

Het kantoor biedt verschillende diensten op het gebied van familierecht, zoals het opstellen van testamenten, levenstestamenten, huwelijkse voorwaarden en samenlevingscontracten. Daarnaast kunnen inwoners van Lemmer bij Notaris Savenije terecht voor advies over erfrecht en nalatenschappen.

Onroerend goed:

Notaris Savenije is ook gespecialiseerd in onroerend goed en biedt diensten aan op het gebied van de overdracht van vastgoed. Dit omvat onder meer het opstellen van koopakten, hypotheekakten en leveringsakten.

Voordelen voor inwoners van Joure

Notaris Savenije biedt verschillende voordelen voor inwoners van Lemmer. Hieronder vindt u enkele van de belangrijkste voordelen:

Persoonlijke service:

Notaris Savenije biedt een persoonlijke service en gaat met elke klant in gesprek om hun specifieke wensen en behoeften te begrijpen. Dit zorgt voor een op maat gemaakte service die aansluit bij de individuele situatie van elke klant.

Deskundig advies:

Notaris Savenije biedt deskundig advies en begeleiding bij notariële kwesties en onroerendgoedtransacties. Dit kan helpen om ervoor te zorgen dat inwoners van Lemmer de juiste beslissingen nemen en hun vermogen op de best mogelijke manier beheren.

Delen
Gert Broekhuizen
Alles was duidelijk, en wanneer het je even te snel gaat wordt het met alle liefde nogmaals uitgelegd. Zeer vriendelijk en professioneel behandeld !

Ga wanneer nodig zeker weer heen
Esther Rijnveld
Fijn notariskantoor! Er werd goed met me meegedacht bij de afhandeling van de nalatenschap van mijn vader en de verkoop van de woning. Ik kom hier zeker weer!
Johann Schoenmaker
Goed geholpen
Vriendelijke mensen
Henk Kerkstra
Super snel en flexibel geholpen, 30 min na het telefoontje kon ik terecht. Notaris had tussendoor wel even tijd. Lekker praktisch en uiterst vriendelijk. Thanks!