Over ons

Grote deskundigheid en korte lijnen

Wij zijn een aangenaam kantoor met grote deskundigheid en korte lijnen. Ons team bestaat uit 10 enthousiaste collega’s met een schat aan ervaring.

Onze werkzaamheden hebben betrekking op alle belangrijke momenten in uw leven. Zo staan wij u graag juridisch bij bij de aankoop van uw woning, uw huwelijk/geregistreerd partnerschap dan wel de beëindiging hiervan, de geboorte van uw kinderen, de start, overname of beëindiging van uw bedrijf, maar ook bij een overlijden.

Sinds juli 2000 is ons kantoor gevestigd in Heerenveen in een karakteristiek pand in het centrum, tegenover het gemeentehuis en vlakbij het station. Het kantoor is goed bereikbaar en gelegen nabij de A7 en de A32, tussen Joure en Drachten.

Ons doel is om u van dienst te zijn

Gebruikelijk vinden de gesprekken plaats op ons kantoor maar wanneer dat niet mogelijk is komt de notaris ook graag bij u thuis.

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 08:30 – 17:00 uur.

Afspraken buiten kantoortijden zijn in overleg ook mogelijk.

Iedere donderdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur houden wij een kosteloos inloopspreekuur. U bent van harte welkom.

Opvolging

Ons kantoor draagt de naam van mr. Margreet Savenije. Zij was tot begin 2020 de notaris op ons kantoor. Zij is opgevolgd door notaris mr. Bert Tjaarda. Hiernaast ziet u de advertentie die Margreet en Bert samen in de Heerenveense Courant hadden geplaatst naar aanleiding van de opvolging.

Delen
Gert Broekhuizen
Alles was duidelijk, en wanneer het je even te snel gaat wordt het met alle liefde nogmaals uitgelegd. Zeer vriendelijk en professioneel behandeld !

Ga wanneer nodig zeker weer heen
Esther Rijnveld
Fijn notariskantoor! Er werd goed met me meegedacht bij de afhandeling van de nalatenschap van mijn vader en de verkoop van de woning. Ik kom hier zeker weer!
Johann Schoenmaker
Goed geholpen
Vriendelijke mensen
Henk Kerkstra
Super snel en flexibel geholpen, 30 min na het telefoontje kon ik terecht. Notaris had tussendoor wel even tijd. Lekker praktisch en uiterst vriendelijk. Thanks!