Huis & Hypotheek

Koopovereenkomst

U zoekt een deskundige notaris in Heerenveen voor het opstellen van een koopovereenkomst? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

De akte van levering

U zoekt een deskundige notaris in Heerenveen voor het opstellen van een akte van levering? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Hypotheek

Bij de aankoop van een woning zult u in de meeste gevallen geld moeten lenen van een bank. Indien u voldoet aan eisen die de bank stelt dan is de bank bereid u – onder voorwaarden – geld te lenen.

Appartementsrechten

U hebt een appartement gekocht en zoekt een deskundige notaris in Heerenveen voor het opstellen van een akte van levering? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Bouwterreinen en snippergroen

“Wanneer mag de notaris de gelden die hij in het kader van een vastgoedtransactie onder zich heeft, uitbetalen?”

Deze vraag wordt veelvuldig gesteld en het bestuur van de KNB is van mening dat de praktijk is gediend met een beleidsregel die een duidelijk antwoord geeft op de gestelde vraag. Deze beleidsregel is door het bestuur vastgesteld en de beleidsregel wordt door ons kantoor nageleefd.

Delen
Gert Broekhuizen
Alles was duidelijk, en wanneer het je even te snel gaat wordt het met alle liefde nogmaals uitgelegd. Zeer vriendelijk en professioneel behandeld !

Ga wanneer nodig zeker weer heen
Esther Rijnveld
Fijn notariskantoor! Er werd goed met me meegedacht bij de afhandeling van de nalatenschap van mijn vader en de verkoop van de woning. Ik kom hier zeker weer!
Johann Schoenmaker
Goed geholpen
Vriendelijke mensen
Henk Kerkstra
Super snel en flexibel geholpen, 30 min na het telefoontje kon ik terecht. Notaris had tussendoor wel even tijd. Lekker praktisch en uiterst vriendelijk. Thanks!