De akte van levering

De akte van levering is de akte, waarbij de verkoper de eigendom van een registergoed aan de koper overdraagt en kwijting verleent voor de betaling van de koopsom. De belangrijkste bepalingen uit de koopovereenkomst moeten weer in deze akte worden opgenomen.

Verder moet uit de akte blijken hoe de verkoper eigenaar is geworden (door voorafgaande levering, erfopvolging enzovoort).In de akte van levering staan meestal de volgende bepalingen:

Wat wordt er geregeld in een akte van levering?

U zoekt een deskundige notaris in Heerenveen voor het opstellen van een akte van levering? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Meer weten?

Neem contact op met

Trynke Westhof-Boersma

  •  0513 64 51 01
  • t.boersma@notarissavenije.nl
Delen
Gert Broekhuizen
Alles was duidelijk, en wanneer het je even te snel gaat wordt het met alle liefde nogmaals uitgelegd. Zeer vriendelijk en professioneel behandeld !

Ga wanneer nodig zeker weer heen
Esther Rijnveld
Fijn notariskantoor! Er werd goed met me meegedacht bij de afhandeling van de nalatenschap van mijn vader en de verkoop van de woning. Ik kom hier zeker weer!
Johann Schoenmaker
Goed geholpen
Vriendelijke mensen
Henk Kerkstra
Super snel en flexibel geholpen, 30 min na het telefoontje kon ik terecht. Notaris had tussendoor wel even tijd. Lekker praktisch en uiterst vriendelijk. Thanks!