Voogdij

Voor mensen met minderjarige kinderen is het belangrijk zich af te vragen wat er met hun kinderen gebeurt wanneer zij er allebei niet meer zijn.

Als u hiervoor niets regelt zal de rechter een voogd benoemen die het gezag over uw kinderen uitoefent. U kunt dit voorkomen door zelf een of meerdere voogd(en) te benoemen bij een notariële akte. Vaak maakt deze voogdijregeling deel uit van een testament.

Door een voogdij-aanwijzing bij notariële akte is de rol van de rechter uitgespeeld.

Een voogd verzorgt uw minderjarige kinderen en beheert hun vermogen na uw overlijden. Eventueel kunt u een bewindvoerder benoemen die het vermogen van uw kind beheert (bewind).

Uiteraard stellen wij graag voor u de akte voor de voogdijregeling op. Ook kunnen wij samen met u een testament opstellen met een voogdijregeling en een langstlevenderegeling.

U zoekt een deskundige notaris in Heerenveen voor het regelen van de voogdij? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Meer weten?

Neem contact op met

Wijke Abma

  • 0513 64 51 01
  • w.abma@notarissavenije.nl
Delen
Gert Broekhuizen
Alles was duidelijk, en wanneer het je even te snel gaat wordt het met alle liefde nogmaals uitgelegd. Zeer vriendelijk en professioneel behandeld !

Ga wanneer nodig zeker weer heen
Esther Rijnveld
Fijn notariskantoor! Er werd goed met me meegedacht bij de afhandeling van de nalatenschap van mijn vader en de verkoop van de woning. Ik kom hier zeker weer!
Johann Schoenmaker
Goed geholpen
Vriendelijke mensen
Henk Kerkstra
Super snel en flexibel geholpen, 30 min na het telefoontje kon ik terecht. Notaris had tussendoor wel even tijd. Lekker praktisch en uiterst vriendelijk. Thanks!