Je regelt het bij Notariskantoor Savenije!

Maak kennis met Notaris Savenije

Wij zijn een klein kantoor met grote deskundigheid en korte lijnen. Ons team bestaat uit 6 enthousiaste collega’s met een schat aan informatie. Onze werkzaamheden hebben betrekking op alle belangrijke momenten in uw leven.

Heeft u een vraag?

Voor gratis informatie over notariële zaken kunt u elke donderdagochtend tussen 10.00 en 12.00 terecht op ons inloopspreekuur. Schikt het u niet op donderdagochtend, belt u dan gerust even, dan maken we een afspraak voor een ander moment.

Offerte ?

Het opmaken van een akte is geen standaardwerk. Vult u daarom het offerteverzoek zo volledig mogelijk in en u krijgt per omgaande van ons een offerte.
Bij vragen kunt u contact met ons opnemen via 0513-645101.

Delen

Gert Broekhuizen
Alles was duidelijk, en wanneer het je even te snel gaat wordt het met alle liefde nogmaals uitgelegd. Zeer vriendelijk en professioneel behandeld !

Ga wanneer nodig zeker weer heen
Esther Rijnveld
Fijn notariskantoor! Er werd goed met me meegedacht bij de afhandeling van de nalatenschap van mijn vader en de verkoop van de woning. Ik kom hier zeker weer!
Johann Schoenmaker
Goed geholpen
Vriendelijke mensen
Henk Kerkstra
Super snel en flexibel geholpen, 30 min na het telefoontje kon ik terecht. Notaris had tussendoor wel even tijd. Lekker praktisch en uiterst vriendelijk. Thanks!